Vincze Eszter

Amikor Mónival először találkoztam, már évek óta rosszul működött a párkapcsolatom, a mindennapos veszekedések igencsak megnehezítették az életünket. Móniban egy olyan erőt, szellemiséget, képességet ismertem fel, amire, úgy éreztem, nagy szükségünk van a párommal. Higgadtság, józanság, lazaság, kizökkenthetetlenség, mégis erőteljesség, épp ott és úgy, ahol és ahogy kell…

Ha kell, segítő kezet nyújt és felemel, ha kell, átölel, vagy éppenséggel ad egy taslit, hogy észhez térj végre, felismerve a helyzeteket, hogy mikor mire van szükséged. Mégis a lényéből sugárzó hitelesség volt a legvonzóbb benne. Minden tudásmorzsa, amit átad, a saját útján verítékkel megszerzett tapasztalatból származik. Harcos, aki saját magával küzdött meg az önismeret útján, és győzött, és ezeket a megszerzett készségeket segít előhívni és eleven tapasztalattá tenni a hozzá fordulókban is. Ezért is választottam őt nemcsak párkapcsolati mediátorként, hanem egyéni terápiára, sőt családállítás-vezetőként egyaránt.

Azóta egy kicsit a lelki mentorom, akivel rendszeresen megosztom belső életem fordulatait, tudva, hogy élményeim jó kezekben vannak, és a visszajelzése mindig hasznos, előrevivő, tapasztalatból származó, megbízható tudás. Bátran ajánlom őt mindenkinek, aki az önismeret rögös útján elakadt – vagy éppen csak rálépne erre az útra, mert megkerülhetetlenné vált az életében. Móni biztos tudása támogató kezet fog nyújtani, és átlendít a holtponton, amiből látszólag képtelenség továbblépni, és megtapasztalod, hogy mindig van út előre.

Szólj hozzá!