Családállító és sorsrendező képzés

240 órás  intenzív kurzus

2020.szeptember  – 2021. június 

Kinek ajánlom a képzést? Mire készülünk?

Azoknak ajánlom, akik az önmaguk is fejlődni szeretnének, rálátást szerezni a családenergetikájuk működésére, módszeresen megtalálni és feloldani benne a felszínre jövő blokkokat, mert ez szükséges ahhoz, hogy jó családállítás vezetők legyünk!

Ajánlom azoknak is, akik lehet, nem biztosak abban, hogy valaha is családállítással szeretnének foglalkozni, de az önmaguk személyiség fejlődésére időt és energiát szánnak mélységében!

A családállítás elsajátítása megtanít egy olyan szemléletmódot, amelyet az egész életre, az élet vezetésére hatással van!

Mert, amire készülünk az több és nagyobb, mint elsőre gondolnánk!

Megismerjük önmagunk legmélyét, megkeressük azokat a mozgató rugóinkat, melyek életünk, számunkra is sokszor, érthetetlen reakcióit okozzák.

Azokat, melyek miatt elakadunk, melyek nem engednek változtatni és sokszor méltatlan helyzetekből tovább lépni. Válaszokat kapunk kapcsolataink minőségeinek megértéséhez!
Családot állítunk magunknak, egymásnak.

Beengedjük egymást legbensőbb terünkbe, megtapasztalva mennyire intim ez a tér, milyen törékeny ez az egyensúly, mekkora felelősség végigmenni és valakit végig kísérni ezen az úton!

Miközben rendezzük önnön sorsunkat, megtanuljuk ennek a csodálatos folyamatnak a rendszerét, a miértjeit, és a Hellingeri szabályokat.

Talán az élet egyik legnehezebb feladata a szembenézés önmagunkkal és a múltunkkal!
Ez egy sokszor fájdalmas belső utazás!

De amennyire fájdalmas, annyira felemelő is! Hiszen mi van, mi csodálatosabb, mint a sötétségből a fényre lelni? Mint meglátni a színeket a fakóság után? Mint látni, hogy virágba borul és megtelik élettel, mi eddig kopár volt?
Szeretettel fordulva sorsunk és őseink felé, mert a legszebb szó a szív szava, a szeretet!

Ha szeretnél részt venni velem ebben a munkában, melyben betekintve egymás sorsába, tanulva tanítjuk egymást, akkor szeretettel várlak, tarts velem!

Családállító és sorsrendező képzés

240 órás intenzív kurzus

2019.szeptember – 2020. június 

A teljes képzés ára már 310 000.-Ft-tól!

 Kosári Móni

Párkapcsolati coach

Családállító

Önismereti és Motivációs Tréner
    Holisztikus oktató

06 20 519 5126
kosari.moni@gmail.com