Egyéni ülések


Önismeret, életvezetés

“Aki sorsát maga kívánja irányítani, ismernie kell önmagát: lelkialkatát, ítélőképességét, tehetségét, hajlamait. Nem lehet ura sorsának az, ki önmagát nem ismeri.”
Tatiosz

Az ülések alkalmával én támogatlak ezen az önmagadhoz vezető úton.

Meghatározzuk és beazonosítjuk a problémád, feltárjuk a kialakulásához vezető negatív gondolatokat, melyek mögött ráláthatunk a meghúzódó mintákra, hiedelemrendszerekre, majd ezek tudatosításával és feloldásával továbblépünk a későbbi meghaladás felé.

Ahhoz, hogy a helyünk megtaláljuk a világban, születésünktől ismerkedünk vele. Emberekkel, tárgyakkal, társas viszonyokkal és ezek kezelésével. Boldogulni lehet az életben, de jól boldogulni csak akkor, ha megismertük és térkép nélkül is tudunk tájékozódni. Akkor az élet egy kalanddá válik!

Az önismeret önmagadhoz visz közelebb, segít abban, hogy megtudd magadról: hogyan vagy te ebben a világban, hogyan viszonyulsz a környezetedhez, milyen reakcióid vannak és milyen reakciói vannak a viselkedésedre másoknak.

Időtartam: 90 perc/alkalom

Részvételi díj: 15 000.-Ft/alkalom

Az ülések igény esetén online formában is megvalósíthatóak, amennyiben a távolság, vagy időbeosztásod szempontjából az kényelmesebb, megfelelőbb számodra.


Fókuszolás-orientált coaching

A fókuszolás segítségével a testben őrzött múltbeli traumák feltárhatóvá, a testben rekedt feszültségek oldhatóvá válnak. Az egyéni foglalkozásokon fókuszosan dolgozunk problémáiddal, azokkal a felmerülő kérdésekkel, testi tünetekkel, amelyek leginkább a figyelmedet kérik vagy melyeknél úgy érzed elakadtál, nem jutsz tovább.

Önismereti és személyiségfejlesztő módszer, mellyel megtanulsz befelé figyelni, önvizsgálatot tartani, és megtanulod az önkorrekciót.

Gendlin (osztrák származású pszichoterapeuta) nevéhez fűződik. A módszer alkalmazásának célja – mint minden terápiás, vagy terápiás hatású módszeré – hogy a mindennapi életproblémákat egyre inkább saját erőnkből legyünk képesek megoldani.

Időtartam: 1,5 óra

Részvételi díj: 15 000.-Ft/ alkalom


Konfliktuskezelés és asszertív kommunikáció

Az asszertívitás egy önérvényesítő magatartásforma! Olyan kommunikáció, amelyből a kommunikációs felek nyertesen kerülnek ki. 

Mindketten!

Asszertív kommunikáció során úgy érvényesítem az akaratomat, hogy azzal nem bántok meg senkit, és hozzásegítem a partneremet ahhoz, hogy az ő érdekei se sérüljenek.

Amikor ezt megtanulod és alkalmazni is tudod, akkor tudsz hatékonyan kezelni konfliktusokat is!

Ez az egyéni tréning lehetőséget ad, hogy intenzív figyelmet kapj, csak a te életedben felmerülő konfliktus helyzetekkel foglalkozzunk. Itt csak rád figyelek!

Időtartam: 5 X 2 óra

Részvételi díj: 70 000.-Ft/ 5 alkalom