Családállítás vezető és sorsrendező képzés

 

240 órás  intenzív kurzus

2019.szeptember  – 2020. június 

Jelentkezem

Kinek ajánlom a képzést? Mire készülünk?

Azoknak ajánlom, akik az önmaguk is fejlődni szeretnének, rálátást szerezni a családenergetikájuk működésére, módszeresen megtalálni és feloldani benne a felszínre jövő blokkokat, mert ez szükséges ahhoz, hogy jó családállítás vezetők legyünk!

Azoknak, akik érzik a hívást magukban, hogy emberekkel foglalkozzanak, csoportokat vezessenek és talán már eddig is segítő hivatásban tevékenykedtek, de szeretnék bővíteni a módszereik tárházát.

Ajánlom azoknak is, akik lehet, nem biztosak abban, hogy valaha is családállítással szeretnének foglalkozni, de az önmaguk személyiség fejlődésére időt és energiát szánnak mélységében!

A családállítás elsajátítása megtanít egy olyan szemléletmódot, amelyet az egész életre, az élet vezetésére hatással van!

Mert, amire készülünk az több és nagyobb, mint elsőre gondolnád!

Megismerjük önmagunk legmélyét, megkeressük azokat a mozgató rugóinkat, melyek életünk, számunkra is sokszor, érthetetlen reakcióit okozzák.

Azokat, melyek miatt elakadunk, melyek nem engednek változtatni és sokszor méltatlan helyzetekből tovább lépni. Válaszokat kapunk kapcsolataink minőségeinek megértéséhez!

Családot állítunk magunknak, egymásnak.

Beengedjük egymást legbensőbb terünkbe, megtapasztalva mennyire intim ez a tér, milyen törékeny ez az egyensúly, mekkora felelősség végigmenni és valakit végig kísérni ezen az úton!

Saját magunkon, egy mély önmunkán keresztül rendezzük önnön sorsunkat, miközben megtanuljuk ennek a csodálatos folyamatnak a rendszerét, a miértjeit, és a Hellingeri szabályokat.

Talán az élet egyik legnehezebb feladata a szembenézés önmagunkkal és a múltunkkal!
Ez egy sokszor fájdalmas belső utazás!

De amennyire fájdalmas, annyira felemelő is! 
Szeretettel fordulni sorsunk és őseink felé, mert a legnagyobb erő a szív ereje, a szeretet!

Ha szeretnél részt venni velem ebben a munkában, melyben betekintve egymás sorsába, tanulva tanítjuk egymást, akkor szeretettel várlak, tarts velem!


Amit a korábbi képzésekről mondtak:

“Nekem nagyon tetszik Móni családállítói módszere, nyilván ezért is szerettem volna ezt megtanulni. … Móni személyisége olyan pluszt adott hozzá, ami kellően erőteljes és  tabudöntögető volt ahhoz, hogy sok mindent megkérdőjelezzek az életemben: vajon jól van-e ez így? A tanfolyam nemcsak a családállítás technikájának elsajátításáról szólt, bár nyilván ez volt a fő fókusz.” – Kata“…Szeretettel ajánlom Mónit mindenkinek, aki szeretné rendbetenni életét, kapcsolatait, még akkor is, ha nem akar kimondottan családállítással foglalkozni, mert ez nagyon jó terápiás módszer arra, hogy 10 hónap alatt rálássunk a problémáink, elakadásaink gyökerére, és ezeket feloldva harmónikusabb és boldogabb életünk legyen. “-Regina


Családállító és sorsrendező képzés

240 órás intenzív kurzus

2019.szeptember – 2020. június 

A teljes képzés ára már 310 000.-Ft-tól!

Jelentkezem

A képzés díjának fizetési módjai

Egy összegben, augusztus 16.-ig fizetve a képzés részvételi díja 310 000.-Ft.

Három részletben:

/a, augusztus 16.-ig        65 000.- jelentkezéskor                                b, szeptember 21.-ig    150 000.-                                                          c, 2020. február 15.-ig  150 000.-/így a teljes képzés díja 364 000.-Ft

Alkalmanként: 15 000.-Ft /30 000.- a jelentkezéskor/így a teljes éves képzés ára, 420 000.-Ft,

 Kosári Móni

Párkapcsolati coach
Családállító Önismereti és Motivációs Tréner
    Holisztikus oktató

06 20 519 5126
kosarimoni.work@gmail.com