Egyéni konzultációk


Ha erre az oldalra érkeztél, akkor valószínűleg már foglalkoztatnak kérdések önmagad és kapcsolataid működésével, és talán nem most vagy életed legjobb formájában.

Válaszokat keresel és változtatni szeretnél az életeden.

Ez remek, mert ha így van és itt vagy, máris a cselekvés fázisába léptél, hiszen megtettél egy lépést magadért!

Ha úgy érzed, készen állsz a változásra, megvan benned a szándék, hogy ezért tegyél is, akkor kérj időpontot és jelentkezz be.

Mire számíthatsz? Hogy képzeld el a közös munkát?

Minden konzultáció rólad fog szólni, elkezded megismerni és igazán látni önmagad, a saját működésedet és annak miértjeit. Mintha egy hályog kerülne le a szemedről.

Lehetőséged lesz

-tudatosan fejleszteni a benned lévő képességeidet és megismerni a benned rejlő rejtett potenciálokat.

-lépésről lépésre önmagad legjobb verziójává válnod és visszanyerni az irányítást az életed felett!

Amit kínálok

Azt nem ígérem, hogy innentől csupa móka és kacagás lesz az életed és minden szomorú helyzet elkerül majd, de azt igen, hogy a közös munkánk során elért önmagad egyre jobb és jobb verziójává válva könnyebben fogsz megbirkózni az élet kihívásaival, és biztonságosan fogsz tudni haladni a számodra boldog, saját igényeidet kielégítő életedben!

Így válsz majd önmagad legjobb verziójává!

A munka legjavát te végzed, én a legjobb tudásommal, az általam tanult eszközökkel, módszertanokkal segítelek a magadra találásban. A többi rajtad áll! 

Annyit tudsz kivenni ebből a folyamatodból, amennyit beleteszel.

Az általam tanult és használt módszereket, technikákat, integratív szemléletben a személyiségedhez és problémádhoz illeszkedően fogom használni. Törekszem a neked leginkább megfelelőket kiválasztani és ötvözni. 

Az ülés időtartalma 90 perc

Ára: 25 000.-Ft

A konzultációk igény esetén online formában is megvalósíthatóak, amennyiben a távolság, vagy időbeosztásod szempontjából az kényelmesebb, megfelelőbb számodra.