Vincze Eszter

Móni Kosári ❤ most kezdem megérteni, mennyit is kaptam Tőled valójában. Hogy az a tanítás, amit adtál, örök, és soha senki nem veheti el tőlem, akárhogy alakuljon is az életem. Az önismeret és a párkapcsolatok kezelése területén a tudásod hatalmas és verhetetlen. Mindig sejtettem, hogy a megérzésem, hogy Te legyél a kísérő az utam egy szakaszán, a lehető leghelyesebb volt. Csak akkor még nem is sejtettem, hogy mennyire. Most kezdem csak belátni a nagyságát…
Hadd ajánljalak Téged leendő kedves Vendégeidnek ismét. Kedves leendő Vendégek. Móni olyat tud adni, ami egy életen át elkísér, fogja a kezed és segít az utadon, akkor is, ha ő már nincs jelen. Az ő ajándéka “örökmozgó” és önálló életre kel benned, ami nemcsak néhány hétre-hónapra szól. Hanem tényleg egy életre. Kedves emberek. Azt ajánlom: ezt az élményt ki ne hagyjátok. Kevés dolog fogható ehhez az életben… ❤


Félix Rita

holisztikus gyógyító, tantra masszőz

Mónit mindenkinek ajánlani tudom, aki terápiára vagy tanfolyamra szeretne járni.
Nagyon sok tanfolyamot végig jártam, sok terápiás ülésen voltam és három olyan emberrel találkoztam eddigi utam során, akik teljes intimitásban voltak a tudásra vágyó emberekkel szemben. Felvállalva saját botlásaikat, problémáikat, hús-vér emberként tudtak kiállni elénk. 
Tisztaságot, ítéletmentes szeretetet sugároztak. A terápia során nem a sajnálat volt jelen, hanem a segítő szándék. Néha nagyon kemény mondatokat hallottam, de tudtam, hogy ez az én javamat szolgálja. Az idő ezt be is bizonyította. Sok tudást halmoztak fel, akár tapasztalati, akár tanulás útján, amit arra használnak, hogy a hozzájuk forduló embereken segítsenek. A tanfolyamokat a legjobb tudásuk szerint tartják, nem titkolva információkat, mert nekik az a fontos, hogy te is megkapj minden információt, amivel építheted magad és a saját tudásodat hozzáadva segíthetsz másokat is. Nincsenek nézőpontok, hogy csak az a tudás a jó, amit ők tanítanak. 
Móni a három ember közül az egyik. 
Ő az egyik, aki levett minden álarcot, felvállalja az élete minden jó és rossz döntését, érezed azt a közelében, hogy nincs veled semmi baj, nem feletted áll, hanem melletted.

Ezért tudom és merem mindenkinek ajánlani, aki terápiára vagy tanfolyamra szeretne hozzá jönni. Mónin nincsenek álarcok. Segíteni született. Nagyon tiszta, őszinte ember. Felvállalja a negatív és pozitív oldalát. Azt teszi, amit a szíve diktál. Nem ítél meg, segít.Vincze Eszter

Amikor Mónival először találkoztam, már évek óta rosszul működött a párkapcsolatom, a mindennapos veszekedések igencsak megnehezítették az életünket. Móniban egy olyan erőt, szellemiséget, képességet ismertem fel, amire, úgy éreztem, nagy szükségünk van a párommal. Higgadtság, józanság, lazaság, kizökkenthetetlenség, mégis erőteljesség, épp ott és úgy, ahol és ahogy kell… Ha kell, segítő kezet nyújt és felemel, ha kell, átölel, vagy éppenséggel ad egy taslit, hogy észhez térj végre. 🙂 felismerve a helyzeteket, hogy mikor mire van szükséged. Mégis a lényéből sugárzó hitelesség volt a legvonzóbb benne. Minden tudásmorzsa, amit átad, a saját útján verítékkel megszerzett tapasztalatból származik. Harcos, aki saját magával küzdött meg az önismeret útján, és győzött, és ezeket a megszerzett készségeket segít előhívni és eleven tapasztalattá tenni a hozzá fordulókban is. Ezért is választottam őt nemcsak párkapcsolati mediátorként, hanem egyéni terápiára, sőt családállítás-vezetőként egyaránt. Azóta egy kicsit a lelki mentorom, akivel rendszeresen megosztom belső életem fordulatait, tudva, hogy élményeim jó kezekben vannak, és a visszajelzése mindig hasznos, előrevivő, tapasztalatból származó, megbízható tudás. Bátran ajánlom őt mindenkinek, aki az önismeret rögös útján elakadt – vagy éppen csak rálépne erre az útra, mert megkerülhetetlenné vált az életében -. Móni biztos tudása támogató kezet fog nyújtani, és átlendít a holtponton, amiből látszólag képtelenség továbblépni, és megtapasztalod, hogy mindig van út előre.


Bogdola Róbert

tisztánlátó

Móni egy olyan valaki, aki őszinte módon lép bele lelki világod legmélyére és oly módon érint meg belül, hogy újjászületve térsz vissza Hozzád.


Tamás

“A párkapcsolati terápia Mónival nagyon sokat segített, hogy jobban megismerjük egymást, önmagunkat és a problémánkat. Párommal egy ördögi körbe kerültünk és ebből ki tudtunk törni. Köszönjük Móni!”


Nagy Andrea 46

középvezető

…mindenkinek kívánok egy kalapnyi bátorságot, hogy merjen felkeresni egy jó terapeutát, aki nem megoldja, de rávezeti őt, saját maga által, a saját maga megoldásaira….ebben Móni nagyon jó….kendőzetlen, őszinte,célirányos, és tudatos. Forduljatok hozzá bizalommal.:-)


Póka Márta 39

marketing szakember

“Egy kirobbanó energiájú, akadályt nem ismerő, igazi „showman”-t ismertem meg Móniban. Olyan, mint egy macska: hét élete van, mindig talpra esik és egyszerűen ellenállhatatlan. Bár én az írásain keresztül ismertem meg először, amik tüzesek, szenvedélyesek és e mellett mérhetetlenül hitelesek is, ám ezek a kis „jótanácsok” eltörpülnek a mellett, ha élőben is megismerheted Őt. Egy igazi varázsló: magával ragad a személye, az előadásmódja, a kis kikacsintásai. Maximálisan képes ráhangolódni a beszélgetőpartnereire, legyenek azok csoportos előadáson hallgatók vagy privát tanácskérők. Jókor tud hallgatni, érzése van hozzá, mikor és mivel kell megtörni a csendet. Tud szerepelni, de nem esik nehezére meghúzódni és a másikra figyelni sem. Ha motivációra van szüksége az embernek- legyen az magánéleti vagy munkahelyi – nála támogatóbb, magával ragadóbb és emberibb partnert aligha találhat!”


Tóth Henriett 39

“Sietünk elérni a “célt” és közben nem éljük a jelent! Pedig nem a cél a fontos, hanem maga az út!”
Ennek megértésében nyújt pótolhatatlan segítséget Móni! Köszönöm szépen, hogy erre rávilágítottál!


Adri 35

..talán nem véletlen,hogy tűzönjárás alkalmával találkoztam először Mónival, és az első pillanattól kezdve érzem … a személyiségéből olyan intenzív erő sugárzik mint a tűz.
Határozott,céltudatos,karakteres….emellett kedves,kifinomult és roppant módon rá tud tapintani az ember azon “gyenge”pontjaira amivel szembe kell nézni és dolgozni kell ,hogy a legtöbbet kihozhasd magadból.
Jelen életszakaszom egyik meghatározó személyisége akinek mindig hálás leszek és nagy szeretettel gondolok rá… 🙂 <3


Hart Éva 35

adótanácsadó

Nagyon vidám természetű, zárkózott ember vagyok. Mások problémáit szívesen meghallgatom de a sajátomról nem vagy nagyon nehezen beszélek. Mónit egy nagyon kedves közeli ismerősöm ajánlotta és tekintve, hogy olyan ponthoz ért az életem, nem húzhattam tovább, felvettem vele a kapcsolatot. A bemutatkozásnál már úgy éreztem, hogy pontosan tudja ki vagyok és miért mentem. Személyisége bizalmat áraszt, türelme végtelen. Beszélgetésünk folyamán lényegre törő kérdéseket tett fel, határozottan és tudatosan terelt a megoldás felé, miközben egy- egy „megtorpanásomnál” olyan szeretettel bíztatott, hogy elérzékenyültem.
Szakmai tudása lehengerlő!
Hálás vagyok, hogy találkoztunk! Folyt.köv.
Köszönöm Móni!


Andi 34

Mónit egyfajta reneszánsz embernek látom, akiben az életörömre való törekvés hódít. Hiteles és pártatlan valóságábrázolást nyújt úgy, hogy közben igyekszik képessé tenni ennek a valóságnak a befogadására, elfogadására. Segítségével újra fölfedezhetjük magunk, tehetségünket és képességeinket.
Segít élni, “és ha az ember él, akkor még mindig történhetik valami.”


Váriné Mezei Ibolya 46

Etka jóga oktató, családállítás vezető

Móniról csak őszintén lehet és érdemes beszélni, amúgy is röntgen szeme van az igazra :-). Ritka adottsága van, minden máz nélküli, ezért bíztam rá magam, hogy vezessen , tanítson.
Az Evernes fesztiválon igazi fényforrás volt, mint egyéniség, mint megnyilvánulás a családállításai során.
Ha tényleg szembe akarsz nézni a valóságoddal, Mónival jó kezekben vagy, szakmailag, emberileg egyaránt.


Hegedűs Zsuzsa 39

középvezető

Szeretek beszélgetni veled. Nyitott, szókimondó, határozott személyiség vagy, aki már sok dologgal kapcsolatban felnyitotta a szemem – egyszerűen csak azzal, hogy teljesen más oldalról világított rá a témára, mint ahonnan én néztem. Mindig kimozdítasz az egyhelyben toporgós fázisaimból.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a tartalmas, őszinte beszélgetéseket az emberi kapcsolatokról!


Wenzl Bori 36

vállalkozó

Móni vidám és pozitív szemléletű. Mindig nyitott az új dolgokra. Jól kommunikál. Kellő határozottsággal irányítja a beszélgetéseket. Az aktuális csoport összetételéhez alkalmazkodva, ösztönösen és korábbi tapasztalataira támaszkodva a legjobb módszereket alkalmazza.


Sárik Szilvia 43

szabadúszó

Mónit nagyon határozott, korrekt és egyenes embernek ismertem meg. Találkoztam vele sokféle szituációban: páciensként, padavanként, de sima ‘Ensz-megfigyelőként’ is. Minden egyes helyzetben érezhető volt, hogy hihetetlenül sokrétű tudást birtokol, hogy a tapasztalatait mély intuícióval és empátiával használja, ugyanakkor megvan benne a kellő alázat. Nem beszél mellé, nála garantáltan nem kell azon gondolkodnom, hogy vajon ezen most mit értett….


Vaszilkó Anita 36

parapszichológus-metafizikus

Nagyon határozott, kiforrott személyiség vagyok, jól fejlett kritikai érzékkel. Éppen ezért nehéz volt találnom egy olyan személyt, akire, mint szakember rátudtam bízni magam. Móni erős, szakmailag is nagyon jól felkészült, ugyan akkor fantasztikus ösztönnel érez rá a spontán megfelelő módszerekre. Sikeres ember vagyok, de a teljes kibontakozásban mindig megakadályozott valami. A Mónival való munka felfedte, hogy saját magamat szabotáltam, és csak egyfajta „vészhelyzet van, most rohamra” módon rapszodikusan tudtam erőt kifejteni. Mióta ezt feloldottuk, végre egész embernek érzem magam, és folyamatosan, egyenletesen motivált vagyok, így egyenletes erőkifejtésre és teljesítményre lettem képes. Köszönöm Móni !


Hámori Barbara 28

kozmetikus

Mit is mondhatnék Kosári Móniról?! Csak annyit,hogy egy mondatával lerántja rólam a leplet,bármennyire is szeretnék elbújni a kis takaróm alá,és nem szembenézni a problémáimmal…mert jó az elfojtva is…
Szeretek vele kommunikálni, mert minden egyes mondatában azt érzem, hogy mérhetetlen tudás és szakmai elhivatottság van. Amit leginkább becsülök benne,hogy nem azt mondja,amit hallani akarok, hanem rámutat a komfortzónámon túli életre. Ha jó trénert keresel,aki nem a sallang dialógusokkal ‘s zéró tapasztalattal áll eléd, akkor Móni az ideális mentor számodra!


Kiss-Bosznai Barbara 39

Amit szeretek Móniban, h nyílt és egyenes,ami a szívén,az a száján. Nem kertel, kendőzetlenül mondja az igazságot,ami felráz és ébresztőt fúj az embernek. Szeretem a vidámságát,a humorát és,h széles látókörű.Nem csak a saját szakterületéhez ért, hanem sok mindenhez hozza tud szólni. Összefüggéseiben látja a világot,számára nem csak fekete és fehér létezik.


Szinai Eszter 36

Spa Therapist/Receptionist, Majestic Hotel & Spa Barcelona GL

Móni egy igazán különleges kishölgy, határozott, nem fél a kihívásoktól,szókimondó.Imádom amikor hangosan,jóizűen nevet 🙂 a beszélgetések könnyedek vele,hiszen nagyon jól tud kérdezni és szembesíteni a problémákkal.Nyitott,rugalmas személyiség,aki azért van itt,hogy tapasztaljon és egyre jobb emberré váljon,ő sem az egyszerűbb “utakat” kereső emberek sorában áll…


Barabás Andi 36

Photographer, Andi Barabás Photography

Móni fantasztikus abban, hogy meglássa az ember értékeit és erősítse őt azokban. Kitűnő kérdéseivel segít át hatalmasnak tűnő dilemmákon. Lazán és könnyedén tekint az életre, de mégis tudatosan éli sajátját, miközben nem fél hibázni sem. Ajánlom mindenkinek, aki válaszút előtt áll, aki keresi önmagát, aki érzi, hogy valami nem teljes, de még nem tudja, mi hiányzik. Vele minden beszélgetés egy önismereti kaland.


Török Zsófia 28

technikai vezető

2 és fél évvel ezelőtt sírva ültem a kanapén.. Sajnáltattam magam és állítottam, hogy én mindent jól csináltam. Válságban volt a párkapcsolatom. Mónival ekkor kezdődött a „terápiás kapcsolatunk”. 1 percet vigasztalt, de kicsit sem sajnált. Inkább olyan kérdéseket tett fel, amiket féltem feltenni magamnak. Rávezetett a saját magammal való nyers őszinteségre és a változni akarásra. Meg is lett az eredménye! J Segítségével mára odáig sikerült fejlődni, hogy sokszor már magamtól is tudom, mit kérdezne, hiszen ezek a saját kérdéseim. Az Ember a saját útján újabb és újabb megoldandó feladatokat kap, amik által ismét tanulhat valami fontosat. A nehéz pillanatokban mindenkinek jól jön egy kis útmutatás, hogy merre tovább. Móni megtanított arra, hogy saját magam támasza akarjak lenni. Azonban, ha bármikor elakadok, előássa a legjobban hárított kérdéseim és nem enged válasz nélkül tovább haladni.

Móni, Köszönöm, hogy megtanítottál arra, hogy bátran nézzek szembe saját magammal és meghalljam azt a válaszom is, amit nem szeretnék!


N’Sira Kouvogui 38

ingatlan referens

Az ismeretségünk nem túl régi, viszont annál mélyebb. Nagyjából két éve találkoztunk és szinte azonnal éreztem, hogy értjük, megértjük egymást. Én éppen nagy dilemmák közepette voltam és az egyetlen ember, aki meghallotta a problémáimat és képes volt ebből a bizonytalanságból kizökkenteni, más szemszögből látni nagyon sok mindent, az ő volt, Kosári Móni. Azt gondolom elindultam egy úton, amiben ő mindig segít nekem középen maradni, segít egy kicsit szélesebb utat láttatni és megérteni, elfogadni, hogy a világ nem csak belőlem tevődik össze. Hálás vagyok ezért az együtt elkezdett utazásért és dolgozom azon, hogy mindig kicsit középen maradjak. Mindenkinek ajánlom Móni munkásságát, számomra kevés ennyire hiteles ember létezik!

Hálás köszönetem