Üdvözöllek, 

Kosári Móni vagyok,

családállítás vezető, párkapcsolati coach, tréner, oktató, magánéletben pedig gyakorló társ és anya.


2012 óta vezetek családállításokat, foglalkozom egyéni kliensekkel és 2017 óta oktatok, családállítás vezetőket, párkapcsolati coachokat képzek.

Kamasz koromtól vonzott az ember lelkének megismerése, amit akkor még természetesen nem tudtam így megfogalmazni, csak az volt jól érzékelhető, hogy figyelem, vizsgálom a környezetemben élők kapcsolati dinamikáját, viselkedési reakcióit és keresem mi határozza meg ezeknek a működését. 

Ahogy teltek az évek, a saját életemben megélt párkapcsolati kudarc, élet vezetési problémák döbbentettek rá, hogy nem elég másokat vizsgálni, hanem magamon kell dolgozzak, komoly önismerettel kell rendelkezzek, ahhoz, hogy az életem valóban boldog és kiegyensúlyozott legyen.

Ekkor született újra Kosári Móni. Aki 30 éven át gyűjtötte a tapasztalatot, esett-kelt, de csak erre az új útra lépve értette meg, miért és hol keresse a megoldásokat a problémákra.

Mert problémák nálam is voltak!

Párkapcsolati-két évtizedes házasság utáni válás;

gyereknevelési-két abszolút öntörvényű gyermekem felnevelése, kamaszkoruk túlélése,

egzisztenciális-közel egyszerre váltottam karriert és váltam, ezért különösen a válás után, újra kellett építenem az egzisztenciámat kvázi a nulláról;

szülő-gyerek –a saját szüleimmel való kapcsolati nehézségek.

Utamon az első és legnagyobb szerelem a Hellinger féle családfelállítás lett, megtanultam ennek a csodálatos és hatékony rendszernek a használatát és immár 12 éve dolgozom vele.

Ezután a Nemzetközi Metafizikai Akadémia hallgatója lettem és többrétű tréneri, tanácsadói diplomát szereztem. Tanulmányaim során a módosult tudatállapotok technikái is fontos szerepet kaptak.

Majd jöttek sorban a kisebb, rövidebb képzések, mint pl. a Bach virágterápia, Théthahealing, arcolvasás.

Ám, mivel a fő téma, ami érdekel, az az emberi és párkapcsolatok témaköre, beiratkoztam a Párkapcsolati coaching és Mediációs Intézetbe, és  párkapcsolati coach, házassági tanácsadó végzettséget szereztem.

Emberi kapcsolatok, párkapcsolati témában tartok előadásokat, tréningeket, workshopokat  és ebben a témakörben tartottam előadásokat az Everness Fesztiválon is.


Küldetésemnek tekintem, hogy a tanult módszerek segítségével, a saját és klienseim által megszerzett tapasztalataimmal kísérjelek Téged az utadon!

Nem élhetek helyetted, és nem vállalhatom a felelősségedet sem!

Én abban segíthetlek, hogy megtaláld önmagad, hogy kihozd magadból és kapcsolataidból a legtöbbet, ami NEKED a legnagyobb elégedettséget adja!


Visszajelzések, rólam írták


Muk Andrea

Az értékelést azzal kezdeném, hogy miért jöttem erre a tanfolyamra.

Két dolog miatt jöttem ide, az egyik, hogy a párkapcsolatomban azt kezdtem érezni, hogy megint beindult egy egyhelyben járkálás, amit szerettem volna tovább lökni. A másik, hogy a veled és a melletted eltöltött idő /családállítás vezető képzés/ számomra egy intenzív önismeretet indított el és ezt szerettem volna tovább vinni.

Megkaptam a tanfolyamtól! Alapvetően újfajta látásmódot a kapcsolataimmal kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy lassan megtanulom a konfliktusokat nem zsigerből, hanem tudatosabban kezelni. Azt gondolom, hogy a legnagyobb eredménye a tudatosság megjelenése és alkalmazása a kapcsolataimban. Saját párkapcsolatomban is újra elindult egy pozitív előre mutató változás. Ha ebből a tanfolyamból csupán ennyit tudok profitálni, már akkor egy hatalmas ajándéknak, ha üzletileg nézem, egy nagyon jövedelmező befektetésnek bizonyult.

Lelkesen írnék kritikát a tanfolyamról, de mivel én a magam részéről hiányérzetet nem tapasztaltam, így csak az elégedettségemnek adhatok hangot!

Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek a párkapcsolatában, de akár bármilyen kapcsolatában, problémája van, vagy csak szeretne némi önismeretre szert tenni, akár a saját konfliktuskezelési képességeiről.

Én hálásan köszönöm, mind a tanultakat, mind az új nézőpontokat, amiket kaptam!

Gengeliczki Judit

Köszönöm, hogy elvégezhettem ezt a tanfolyamot.

Köszönöm Móni rugalmasságát, hogy amikor úgy alakult, akkor online tudtam kapcsolódni, és figyelni. Számomra az a fajta stílus, ahogy Móni vezet minket végig a tanfolyam menete alapján, a saját önismeretünk mentén, az lenyűgöző.

Tematikailag nagyon jól felépített volt a tanfolyam. Minden elemet több szempontból érintett, interaktív módon szituációkban is. Így jól használható tudást kaptam.

Mindenkinek szívből ajánlom ezt a tanfolyamot, aki szeretne párkapcsolati coachinggal foglalkozni, de azoknak is, akik egy mély önismereti gyakorlatot szeretnének végezni önmaguk megismerésére, vagy saját párkapcsolatuk megértésére.

Vágó Tünde

Örülök, hogy része lehettem ennek a tanfolyamnak.

Nagyon sokat kaptam mind lelkileg, mind racionálisan. A tanfolyam felépítése a részemre optimális volt, talán a gyakorlati részbe jó ötletnek tartottam volna külső kliensek bevonását is. A saját életemre vonatkozóan megértést, felismerést és új szemléleteket viszek haza magammal. A szakmai részét illetően, a továbbiakban mindenképpen szeretnék ezen a területen dolgozni, és úgy érzem, hogy ehhez az alapokat megkaptam.

Móni személyiségét imádtam, főként azért, mert őszinte, komfortzónát feszegető, a szembesítések ellenére is, megtartó.

Én javaslom ezt a tanfolyamot mindenkinek, a saját fejlődésének érdekében és a mások segítésére is!

Mikli Márta

Örülök, hogy ennek a csapatnak a tagja lehettem. Támogató és baráti légkör jellemezte.

Jó volt, hogy mindenki bátran kérdezhetett, mert nem volt „hülye” kérdés! Legtöbbet a gyakorlat próbálgatása adott, én abból tanultam a legtöbbet. Jó lenne még többet gyakorolni, hogy készség szinten működjön a technika.

Mindenkinek javasolni tudom, akit megszólít ez a képzés!

Joubert Eszter

Nagyon jó döntés volt, hogy jelentkeztem Kosári Mónihoz a párkapcsolati coach képzésre.

Átléptem a komfort zónámon azzal, hogy nem csak megvárom, hogy ki, mit szeretne mondani elmondani a nehézségeiről, hanem irányított kérdésekkel ki kell ugratni a „nyulat” a bokorból. A tanfolyam ajándéka, hogy dolgozhattam a saját régi, már befejezett párkapcsolataimon, ezáltal sokat segített a megértésben, hogy miért működtünk, akkor és ott, úgy ahogy.

Móni személyisége hozzásegíti a csoportot, hogy bátran felvállaljuk az érzéseinket, fájdalmainkat és nehézségeinket.

Nagyot fejlődtem a határaim meghúzása és a saját érdekeim szem előtt tartása terén is, ami nagy kihívást jelentett számomra korábban.

Móni őszinte, szókimondó, igazságos, éles eszű és éles szemű. Mindezt nagyon szerethető humorával értékes társasággá avanzsálja.

Szabó Adri

Ez most valami egészen más volt, mint az összes eddigi képzés együtt. ….
Az elmúlt 11 hónap egy intenzív utazás volt. Egy gyógyulási folyamat. ….
Nem a tanúsítvány a lényeg. Hanem, hogy mélységekbe merültünk. Nem elmélet, hogy beszélünk valamiről, hanem a saját bőrünkön tapasztalva, végig mindenki megtartva, változhattunk…
Hálás vagyok.
Nem tudom szavakba önteni az érzéseimet, pedig szerettem volna. Elterveztem, hogy mennyi-mennyi mindent fogok leírni, de most még sincsenek szavak. Csak hála. Meghatottság. Még benne vagyok a múlt heti tábori élményben, és még fürdőznék benne, bár megállt volna az idő.
Szeretném láttatni azt a szeretetet, alázatot, összetartást, együttműködést, egységélményt, amit megélhettünk. De csak a szívemben tudom tovább hozni, és már mindig velem marad.
Hálás vagyok, hogy Mónira találhattam, hogy tőle tanulhattam (és még fogok). … Ajánlom szeretettel.
És nagyon-nagyon köszönök Mindent! 

Kürthy Eszter

Köszönöm Móni, hogy szakmailag,emberileg a legtöbbet adtad nekem.
Köszönöm,hogy “dühös”voltál rám,mikor azt a klienst utasítottam vissza,akinek a szerette autóbalesetben hunyt el, mert azt gondoltam túl érintett vagyok.
Te akkor is bíztál bennem, úgy, hogy közben gyógyírt nyújtottál minden sebemre.
Annyi de annyi mindent tanítottál nekem a kérdéseiddel, a válaszaiddal, a technikáddal.
Köszönöm azt a kilenc csodálatos embert, és kollégát akit megismerhettem, megszerethettem.
Soha, egy iskolában sem tanultam még ennyi alázatot, fegyelmet, fókuszt, megtartást, és türelmet.
És soha egy iskolában nem tanultam még ennyit magamról.

Szekeres Éva

Hatalmas tisztelet van bennem Móni, és a mögötte lévő tudás, bölcsesség iránt. Nekem a vele, és csoporttársakkal töltött 10 hónap egy utazás volt Önmagamba befelé, az már csak hab a tortán, hogy mostmár magam is segíthetek másoknak. Aki ismer tudja, hogy elég markáns véleményem, álláspontom tud lenni egy-egy dologban, Ő azon kevés emberek egyike, aki úgy tudta ezeket megingatni, hogy a lehető legkevesebb fájdalommal járjon, mert vagy szeretettel, vagy humorral elvette az élét, mikor mire volt szükség. Ő az aki megtanított arra, hogy a kritika, és egyéb más fogalmak nem ellenem, hanem értem vannak. Örök szeretet, és hála van bennem felé, és a csoportba kialakult kis családunk felé!
Ha szeretnéd megismerni jobban önmagad, vagy segíteni másoknak, akkor mérhetettlen szeretettel ajánlom a következő tanfolyamot amit Ő vezet. 

Langó Piroska 62

könyvelő

62 évesen, kíváncsiságból mentem el lányommal önismereti tréningre, ugyanis előző
évben végzett családállítási tanfolyamot, és láttam rajta a változást.

Mónival dolgoztam együtt az EVERNESS-en és tetszettek az önismereti és párkapcsolati előadásai , főleg azért, mert azt éreztem, hogy a szakmai tudás párosul a saját, megélt tapasztalatokkal, érzésekkel.
A tréning egy évig tartott, mely idő alatt sok minden , ami az életem során megingathatatlannak tűnt, bizony komoly át- és újragondolást igényelt.
A legnehezebb azonban az volt, hogy megnyíljak saját érzéseim előtt, és hogy ezt meg is tudjam fogalmazni. Nehéz volt rádöbbenni, mennyire sok mindent másképp látok magamról, milyen sok mindent kell még magamban felismerni.
Az is meglepett, milyen keveset figyelek az érzéseimre, és hogy ez nem is könnyű!
Szerencsére Móni okos, türelmes irányításával egyre jobban tudtam megnyílni.
Az, hogy Móniban és a csoport tagjaiban megbíztam, hogy éreztem a szeretetet, ez sokat segített.
Arra is rá kellett jönnöm, hogy az önismeret nem egy egyszeri feladat-lehetőség, hanem folyamatos figyelem magamra és másokra.
Érdekes módon, a nehézségek ellenére nagyon jól éreztem magam, fontos volt, hogy minden alkalommal ott legyek, és úgy érzem, hogy magabiztosabb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb lettem.
Az újabb, már haladó tréningre is megyek!
Az öt napos záró tábor életem egyik legszebb emléke marad, ennyire érzelem dús, nyitott, érdekes csapattal még sosem találkoztam.

Sári Anna 25

tréner

Maga a családállítás olyan rendszer szemléletet és rálátást adott az életem vakfoltjaira, ami által már tényleg csak rajtam múlik, hogy kezembe veszem-e az irányítást. Móni stílusa lehengerlő és magával ragadó, számomra pedig nagyon szimpatikus a határtalan szabadsága és az a fajta alázat, hogy nem állítja, hogy csak egy ,,igaz út” létezne, és hogy azt csak ő ismerné.

N’Sira 39

ingatlan referens

A családállító tanfolyamot múlt évben végeztem el Móninál. Tavaly szeptemberében jelentkeztem az Önismereti csoportba, gondoltam én már über király vagyok, mit tanulhatnék még?!, hiszen a családállító tanfolyamon szembenéztem magammal, és megtanultam kezelni minden ’’problémás’’ helyzetet, megtanultam ’’kezelni’’ saját magam. Szóval ezzel a fene nagy ’’önismerettel’’ kezdtem bele a tanfolyamba, és hát jött a hidegzuhany. Amire azt gondoltam hogy már látom saját magam 100%-ig, hát rá kellett ébrednem, hogy csak el kezdtem saját magam látni. Az önismereti csoport gyakorlatai, Móni zseniális kérdései, és a csoport tagjai segítségével azt hiszem el kezdtem látni magam VALÓJÁBAN . A helyzetet az tette kifejezetten „érdekessé”, hogy a tanfolyamon anyukámmal együtt vettünk részt…

Nem mondom hogy minden pillanatot felhőtlenül élveztem, de az biztos, hogy nagyon sokat tanultam magamról, és azt gondolom, hogy elkezdtem ŐSZINTÉN
szembenézni magammal, és ’’sajnos ’’ rá kellett döbbenem, hogy az önismeret nem egy pillanatnyi ’’dolog’’, hanem folyamatos önvizsgálat szükséges ahhoz, hogy valóban el tudjak igazodni ebben a nagy világban. Ehhez Móni technikái, és hihetetlen jó szakmai rálátása számomra elengedhetetlen, ezért idén szeptemberben folytatom a tanfolyamot.
Mindenkinek ajánlom, aki VALÓBAN és ŐSZINTÉN szeretne saját magával szembenézni, és ezzel talán picit könnyebben élni az életét.

Nagy Regina-52

laboratóriumi asszisztens

A családállítással 10 éve találkoztam először. Ez idő alatt számtalan családállításon részt vettem, több családállító terapeutát megismertem. Mindenkinek van egy stílusa, ahogy vezeti a családállításokat, és nekem Kosári Móni technikája tetszett a legjobban. Móni hatalmas alázattal van a morfogenetikus mező felé, nem irányít, hagyja a mezőt dolgozni, nem teszi bele a saját egóját és elképzeléseit, hogy mi felé menjenek a dolgok. Így mi mindannyian, mindig megbíztunk benne, hogy jó úton vagyunk a problémáink feltárása felé. Móni nagyon kedves, remek a humora, őszinte, és egyetlen kérdésével a lényegre tapint.  Családállításnál nagyon fontos a probléma helyes megfogalmazása, és ebben Móni nagyon profi, több ezer családállítással a háta mögött. Nagyon hálás vagyok neki, hogy a segítségével sikerült feltárni azt a gyökérproblémát, ami többek között a párkapcsolati elakadásaimat is okozta.  Szeretettel ajánlom Mónit mindenkinek, aki szeretné rendbetenni életét, kapcsolatait, még akkor is, ha nem akar kimondottan családállítással foglalkozni, mert ez nagyon jó terápiás módszer arra, hogy 10 hónap alatt rálássunk a problémáink, elakadásaink gyökerére, és ezeket feloldva harmónikusabb és boldogabb életünk legyen.

Köszönöm Móninak azt a sok türelmet és szeretetet, amivel terelgetett az utamon!

Kabai Katalin

Nekem nagyon tetszik Móni családállítói módszere, nyilván ezért is szerettem volna ezt megtanulni. Egyrészt a családállítás véleményem szerint egy nagyon hatékony módszer, másrészt pedig Móni személyisége olyan pluszt adott hozzá, ami kellően erőteljes és  tabudöntögető volt ahhoz, hogy sok mindent megkérdőjelezzek az életemben: vajon jól van-e ez így? A tanfolyam nemcsak a családállítás technikájának elsajátításáról szólt, bár nyilván ez volt a fő fókusz. Ámde önmagunk megismerése a tanulás folyamata alatt legalább ilyen fontos volt, hogy hitelesen tudjuk később a gyakorlatban is alkalmazni a tanultakat. Móni kellő türelemmel tanított, és bogozgatott jobb és rosszabb napjaimon is, vagy olyankor, amikor én legszívesebben már feladtam volna, netán magamnak is nehezemre esett elviselni magamat. Szóval szívből ajánlom bárkinek a tanfolyamot, akit érdekel a családállítás-vezetés, az önismeret, esetleg szeretne egy klassz csoporthoz tartozni, vagy mindez együtt!

N’Sira Kouvogui 38

ingatlan referens

Az ismeretségünk nem túl régi, viszont annál mélyebb. Nagyjából két éve találkoztunk és szinte azonnal éreztem, hogy értjük, megértjük egymást. Én éppen nagy dilemmák közepette voltam és az egyetlen ember, aki meghallotta a problémáimat és képes volt ebből a bizonytalanságból kizökkenteni, más szemszögből látni nagyon sok mindent, az ő volt, Kosári Móni. Azt gondolom elindultam egy úton, amiben ő mindig segít nekem középen maradni, segít egy kicsit szélesebb utat láttatni és megérteni, elfogadni, hogy a világ nem csak belőlem tevődik össze. Hálás vagyok ezért az együtt elkezdett utazásért és dolgozom azon, hogy mindig kicsit középen maradjak. Mindenkinek ajánlom Móni munkásságát, számomra kevés ennyire hiteles ember létezik!

Hálás köszönetem

Török Zsófia 28

technikai vezető

2 és fél évvel ezelőtt sírva ültem a kanapén.. Sajnáltattam magam és állítottam, hogy én mindent jól csináltam. Válságban volt a párkapcsolatom. Mónival ekkor kezdődött a „terápiás kapcsolatunk”. 1 percet vigasztalt, de kicsit sem sajnált. Inkább olyan kérdéseket tett fel, amiket féltem feltenni magamnak. Rávezetett a saját magammal való nyers őszinteségre és a változni akarásra. Meg is lett az eredménye! J Segítségével mára odáig sikerült fejlődni, hogy sokszor már magamtól is tudom, mit kérdezne, hiszen ezek a saját kérdéseim. Az Ember a saját útján újabb és újabb megoldandó feladatokat kap, amik által ismét tanulhat valami fontosat. A nehéz pillanatokban mindenkinek jól jön egy kis útmutatás, hogy merre tovább. Móni megtanított arra, hogy saját magam támasza akarjak lenni. Azonban, ha bármikor elakadok, előássa a legjobban hárított kérdéseim és nem enged válasz nélkül tovább haladni.

Móni, Köszönöm, hogy megtanítottál arra, hogy bátran nézzek szembe saját magammal és meghalljam azt a válaszom is, amit nem szeretnék!

Barabás Andi 36

Photographer, Andi Barabás Photography

Móni fantasztikus abban, hogy meglássa az ember értékeit és erősítse őt azokban. Kitűnő kérdéseivel segít át hatalmasnak tűnő dilemmákon. Lazán és könnyedén tekint az életre, de mégis tudatosan éli sajátját, miközben nem fél hibázni sem. Ajánlom mindenkinek, aki válaszút előtt áll, aki keresi önmagát, aki érzi, hogy valami nem teljes, de még nem tudja, mi hiányzik. Vele minden beszélgetés egy önismereti kaland.

Szinai Eszter 36

Spa Therapist/Receptionist, Majestic Hotel & Spa Barcelona GL

Móni egy igazán különleges kishölgy, határozott, nem fél a kihívásoktól,szókimondó.Imádom amikor hangosan,jóizűen nevet  a beszélgetések könnyedek vele,hiszen nagyon jól tud kérdezni és szembesíteni a problémákkal.Nyitott,rugalmas személyiség,aki azért van itt,hogy tapasztaljon és egyre jobb emberré váljon,ő sem az egyszerűbb “utakat” kereső emberek sorában áll…

Kiss-Bosznai Barbara 39

mit szeretek Móniban, hogy nyílt és egyenes,ami a szívén,az a száján. Nem kertel, kendőzetlenül mondja az igazságot,ami felráz és ébresztőt fúj az embernek. Szeretem a vidámságát,a humorát és,h széles látókörű.Nem csak a saját szakterületéhez ért, hanem sok mindenhez hozzá tud szólni. Összefüggéseiben látja a világot,számára nem csak fekete és fehér létezik.

Hámori Barbara 28

kozmetikus

Mit is mondhatnék Kosári Móniról?! Csak annyit,hogy egy mondatával lerántja rólam a leplet,bármennyire is szeretnék elbújni a kis takaróm alá,és nem szembenézni a problémáimmal…mert jó az elfojtva is…
Szeretek vele kommunikálni, mert minden egyes mondatában azt érzem, hogy mérhetetlen tudás és szakmai elhivatottság van. Amit leginkább becsülök benne,hogy nem azt mondja,amit hallani akarok, hanem rámutat a komfortzónámon túli életre. Ha jó trénert keresel,aki nem a sallang dialógusokkal ‘s zéró tapasztalattal áll eléd, akkor Móni az ideális mentor számodra!

Vaszilkó Anita 36

parapszichológus-metafizikus

Nagyon határozott, kiforrott személyiség vagyok, jól fejlett kritikai érzékkel. Éppen ezért nehéz volt találnom egy olyan személyt, akire, mint szakember rátudtam bízni magam. Móni erős, szakmailag is nagyon jól felkészült, ugyan akkor fantasztikus ösztönnel érez rá a spontán megfelelő módszerekre. Sikeres ember vagyok, de a teljes kibontakozásban mindig megakadályozott valami. A Mónival való munka felfedte, hogy saját magamat szabotáltam, és csak egyfajta „vészhelyzet van, most rohamra” módon rapszodikusan tudtam erőt kifejteni. Mióta ezt feloldottuk, végre egész embernek érzem magam, és folyamatosan, egyenletesen motivált vagyok, így egyenletes erőkifejtésre és teljesítményre lettem képes. Köszönöm Móni !

Sárik Szilvia 43

szabadúszó

Mónit nagyon határozott, korrekt és egyenes embernek ismertem meg. Találkoztam vele sokféle szituációban: páciensként, padavanként, de sima ‘Ensz-megfigyelőként’ is. Minden egyes helyzetben érezhető volt, hogy hihetetlenül sokrétű tudást birtokol, hogy a tapasztalatait mély intuícióval és empátiával használja, ugyanakkor megvan benne a kellő alázat. Nem beszél mellé, nála garantáltan nem kell azon gondolkodnom, hogy vajon ezen most mit értett…

Wenzl Bori 36

vállalkozó

Móni vidám és pozitív szemléletű. Mindig nyitott az új dolgokra. Jól kommunikál. Kellő határozottsággal irányítja a beszélgetéseket. Az aktuális csoport összetételéhez alkalmazkodva, ösztönösen és korábbi tapasztalataira támaszkodva a legjobb módszereket alkalmazza.

Hegedűs Zsuzsa 39

középvezető

Szeretek beszélgetni veled. Nyitott, szókimondó, határozott személyiség vagy, aki már sok dologgal kapcsolatban felnyitotta a szemem – egyszerűen csak azzal, hogy teljesen más oldalról világított rá a témára, mint ahonnan én néztem. Mindig kimozdítasz az egyhelyben toporgós fázisaimból.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a tartalmas, őszinte beszélgetéseket az emberi kapcsolatokról!

Váriné Mezei Ibolya 46

Etka jóga oktató, családállítás vezető

Móniról csak őszintén lehet és érdemes beszélni, amúgy is röntgen szeme van az igazra :-). Ritka adottsága van, minden máz nélküli, ezért bíztam rá magam, hogy vezessen , tanítson.
Az Evernes fesztiválon igazi fényforrás volt, mint egyéniség, mint megnyilvánulás a családállításai során.
Ha tényleg szembe akarsz nézni a valóságoddal, Mónival jó kezekben vagy, szakmailag, emberileg egyaránt.

Andi 34

Mónit egyfajta reneszánsz embernek látom, akiben az életörömre való törekvés hódít. Hiteles és pártatlan valóságábrázolást nyújt úgy, hogy közben igyekszik képessé tenni ennek a valóságnak a befogadására, elfogadására. Segítségével újra fölfedezhetjük magunk, tehetségünket és képességeinket.
Segít élni, “és ha az ember él, akkor még mindig történhetik valami.”

Hart Éva 35

adótanácsadó

Nagyon vidám természetű, zárkózott ember vagyok. Mások problémáit szívesen meghallgatom de a sajátomról nem, vagy nagyon nehezen beszélek. Mónit egy nagyon kedves közeli ismerősöm ajánlotta és tekintve, hogy olyan ponthoz ért az életem, nem húzhattam tovább, felvettem vele a kapcsolatot. A bemutatkozásnál már úgy éreztem, hogy pontosan tudja ki vagyok és miért mentem. Személyisége bizalmat áraszt, türelme végtelen. Beszélgetésünk folyamán lényegre törő kérdéseket tett fel, határozottan és tudatosan terelt a megoldás felé, miközben egy- egy „megtorpanásomnál” olyan szeretettel bíztatott, hogy elérzékenyültem.
Szakmai tudása lehengerlő!
Hálás vagyok, hogy találkoztunk! Folyt.köv.
Köszönöm Móni!

Adri 35

..talán nem véletlen,hogy tűzönjárás alkalmával találkoztam először Mónival, és az első pillanattól kezdve érzem … a személyiségéből olyan intenzív erő sugárzik mint a tűz.
Határozott,céltudatos,karakteres….emellett kedves,kifinomult és roppant módon rá tud tapintani az ember azon “gyenge”pontjaira amivel szembe kell nézni és dolgozni kell ,hogy a legtöbbet kihozhasd magadból.
Jelen életszakaszom egyik meghatározó személyisége akinek mindig hálás leszek és nagy szeretettel gondolok rá… 

 <3

Tóth Henriett 39

“Sietünk elérni a “célt” és közben nem éljük a jelent! Pedig nem a cél a fontos, hanem maga az út!”
Ennek megértésében nyújt pótolhatatlan segítséget Móni! Köszönöm szépen, hogy erre rávilágítottál!

Póka Márta 39

marketing szakember

“Egy kirobbanó energiájú, akadályt nem ismerő, igazi „showman”-t ismertem meg Móniban. Olyan, mint egy macska: hét élete van, mindig talpra esik és egyszerűen ellenállhatatlan. Bár én az írásain keresztül ismertem meg először, amik tüzesek, szenvedélyesek és e mellett mérhetetlenül hitelesek is, ám ezek a kis „jótanácsok” eltörpülnek a mellett, ha élőben is megismerheted Őt. Egy igazi varázsló: magával ragad a személye, az előadásmódja, a kis kikacsintásai. Maximálisan képes ráhangolódni a beszélgetőpartnereire, legyenek azok csoportos előadáson hallgatók vagy privát tanácskérők. Jókor tud hallgatni, érzése van hozzá, mikor és mivel kell megtörni a csendet. Tud szerepelni, de nem esik nehezére meghúzódni és a másikra figyelni sem. Ha motivációra van szüksége az embernek- legyen az magánéleti vagy munkahelyi – nála támogatóbb, magával ragadóbb és emberibb partnert aligha találhat!”

Nagy Andrea 46

középvezető

…mindenkinek kívánok egy kalapnyi bátorságot, hogy merjen felkeresni egy jó terapeutát, aki nem megoldja, de rávezeti őt, saját maga által, a saját maga megoldásaira….ebben Móni nagyon jó….kendőzetlen, őszinte,célirányos, és tudatos. Forduljatok hozzá bizalommal.:-)

Tamás

“A párkapcsolati terápia Mónival nagyon sokat segített, hogy jobban megismerjük egymást, önmagunkat és a problémánkat. Párommal egy ördögi körbe kerültünk és ebből ki tudtunk törni. Köszönjük Móni!”

Bogdola Róbert

Érzés Akadémia

Móni egy olyan valaki, aki őszinte módon lép bele lelki világod legmélyére és oly módon érint meg belül, hogy újjászületve térsz vissza Hozzád.

Vincze Eszter

Amikor Mónival először találkoztam, már évek óta rosszul működött a párkapcsolatom, a mindennapos veszekedések igencsak megnehezítették az életünket. Móniban egy olyan erőt, szellemiséget, képességet ismertem fel, amire, úgy éreztem, nagy szükségünk van a párommal. Higgadtság, józanság, lazaság, kizökkenthetetlenség, mégis erőteljesség, épp ott és úgy, ahol és ahogy kell…

Ha kell, segítő kezet nyújt és felemel, ha kell, átölel, vagy éppenséggel ad egy taslit, hogy észhez térj végre, felismerve a helyzeteket, hogy mikor mire van szükséged. Mégis a lényéből sugárzó hitelesség volt a legvonzóbb benne. Minden tudásmorzsa, amit átad, a saját útján verítékkel megszerzett tapasztalatból származik. Harcos, aki saját magával küzdött meg az önismeret útján, és győzött, és ezeket a megszerzett készségeket segít előhívni és eleven tapasztalattá tenni a hozzá fordulókban is. Ezért is választottam őt nemcsak párkapcsolati mediátorként, hanem egyéni terápiára, sőt családállítás-vezetőként egyaránt.

Azóta egy kicsit a lelki mentorom, akivel rendszeresen megosztom belső életem fordulatait, tudva, hogy élményeim jó kezekben vannak, és a visszajelzése mindig hasznos, előrevivő, tapasztalatból származó, megbízható tudás. Bátran ajánlom őt mindenkinek, aki az önismeret rögös útján elakadt – vagy éppen csak rálépne erre az útra, mert megkerülhetetlenné vált az életében. Móni biztos tudása támogató kezet fog nyújtani, és átlendít a holtponton, amiből látszólag képtelenség továbblépni, és megtapasztalod, hogy mindig van út előre.

Félix Rita

olisztikus gyógyító, tantra masszőz

Mónit mindenkinek ajánlani tudom, aki terápiára vagy tanfolyamra szeretne járni.
Nagyon sok tanfolyamot végig jártam, sok terápiás ülésen voltam és három olyan emberrel találkoztam eddigi utam során, akik teljes intimitásban voltak a tudásra vágyó emberekkel szemben. Felvállalva saját botlásaikat, problémáikat, hús-vér emberként tudtak kiállni elénk. 
Tisztaságot, ítéletmentes szeretetet sugároztak. A terápia során nem a sajnálat volt jelen, hanem a segítő szándék. Néha nagyon kemény mondatokat hallottam, de tudtam, hogy ez az én javamat szolgálja. Az idő ezt be is bizonyította. Sok tudást halmoztak fel, akár tapasztalati, akár tanulás útján, amit arra használnak, hogy a hozzájuk forduló embereken segítsenek. A tanfolyamokat a legjobb tudásuk szerint tartják, nem titkolva információkat, mert nekik az a fontos, hogy te is megkapj minden információt, amivel építheted magad és a saját tudásodat hozzáadva segíthetsz másokat is. Nincsenek nézőpontok, hogy csak az a tudás a jó, amit ők tanítanak. 
Móni a három ember közül az egyik. 
Ő az egyik, aki levett minden álarcot, felvállalja az élete minden jó és rossz döntését, érezed azt a közelében, hogy nincs veled semmi baj, nem feletted áll, hanem melletted.

Ezért tudom és merem mindenkinek ajánlani, aki terápiára vagy tanfolyamra szeretne hozzá jönni. Mónin nincsenek álarcok. Segíteni született. Nagyon tiszta, őszinte ember. Felvállalja a negatív és pozitív oldalát. Azt teszi, amit a szíve diktál. Nem ítél meg, segít.

Vincze Eszter

Móni Kosári  most kezdem megérteni, mennyit is kaptam Tőled valójában. Hogy az a tanítás, amit adtál, örök, és soha senki nem veheti el tőlem, akárhogy alakuljon is az életem. Az önismeret és a párkapcsolatok kezelése területén a tudásod hatalmas és verhetetlen. Mindig sejtettem, hogy a megérzésem, hogy Te legyél a kísérő az utam egy szakaszán, a lehető leghelyesebb volt. Csak akkor még nem is sejtettem, hogy mennyire. Most kezdem csak belátni a nagyságát…
Hadd ajánljalak Téged leendő kedves Vendégeidnek ismét. Kedves leendő Vendégek. Móni olyat tud adni, ami egy életen át elkísér, fogja a kezed és segít az utadon, akkor is, ha ő már nincs jelen. Az ő ajándéka “örökmozgó” és önálló életre kel benned, ami nemcsak néhány hétre-hónapra szól. Hanem tényleg egy életre. Kedves emberek. Azt ajánlom: ezt az élményt ki ne hagyjátok. Kevés dolog fogható ehhez az életben…