Félix Rita

olisztikus gyógyító, tantra masszőz

Mónit mindenkinek ajánlani tudom, aki terápiára vagy tanfolyamra szeretne járni.
Nagyon sok tanfolyamot végig jártam, sok terápiás ülésen voltam és három olyan emberrel találkoztam eddigi utam során, akik teljes intimitásban voltak a tudásra vágyó emberekkel szemben. Felvállalva saját botlásaikat, problémáikat, hús-vér emberként tudtak kiállni elénk. 
Tisztaságot, ítéletmentes szeretetet sugároztak. A terápia során nem a sajnálat volt jelen, hanem a segítő szándék. Néha nagyon kemény mondatokat hallottam, de tudtam, hogy ez az én javamat szolgálja. Az idő ezt be is bizonyította. Sok tudást halmoztak fel, akár tapasztalati, akár tanulás útján, amit arra használnak, hogy a hozzájuk forduló embereken segítsenek. A tanfolyamokat a legjobb tudásuk szerint tartják, nem titkolva információkat, mert nekik az a fontos, hogy te is megkapj minden információt, amivel építheted magad és a saját tudásodat hozzáadva segíthetsz másokat is. Nincsenek nézőpontok, hogy csak az a tudás a jó, amit ők tanítanak. 
Móni a három ember közül az egyik. 
Ő az egyik, aki levett minden álarcot, felvállalja az élete minden jó és rossz döntését, érezed azt a közelében, hogy nincs veled semmi baj, nem feletted áll, hanem melletted.

Ezért tudom és merem mindenkinek ajánlani, aki terápiára vagy tanfolyamra szeretne hozzá jönni. Mónin nincsenek álarcok. Segíteni született. Nagyon tiszta, őszinte ember. Felvállalja a negatív és pozitív oldalát. Azt teszi, amit a szíve diktál. Nem ítél meg, segít.