Langó Piroska 62

könyvelő

62 évesen, kíváncsiságból mentem el lányommal önismereti tréningre, ugyanis előző
évben végzett családállítási tanfolyamot, és láttam rajta a változást.

Mónival dolgoztam együtt az EVERNESS-en és tetszettek az önismereti és párkapcsolati előadásai , főleg azért, mert azt éreztem, hogy a szakmai tudás párosul a saját, megélt tapasztalatokkal, érzésekkel.
A tréning egy évig tartott, mely idő alatt sok minden , ami az életem során megingathatatlannak tűnt, bizony komoly át- és újragondolást igényelt.
A legnehezebb azonban az volt, hogy megnyíljak saját érzéseim előtt, és hogy ezt meg is tudjam fogalmazni. Nehéz volt rádöbbenni, mennyire sok mindent másképp látok magamról, milyen sok mindent kell még magamban felismerni.
Az is meglepett, milyen keveset figyelek az érzéseimre, és hogy ez nem is könnyű!
Szerencsére Móni okos, türelmes irányításával egyre jobban tudtam megnyílni.
Az, hogy Móniban és a csoport tagjaiban megbíztam, hogy éreztem a szeretetet, ez sokat segített.
Arra is rá kellett jönnöm, hogy az önismeret nem egy egyszeri feladat-lehetőség, hanem folyamatos figyelem magamra és másokra.
Érdekes módon, a nehézségek ellenére nagyon jól éreztem magam, fontos volt, hogy minden alkalommal ott legyek, és úgy érzem, hogy magabiztosabb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb lettem.
Az újabb, már haladó tréningre is megyek!
Az öt napos záró tábor életem egyik legszebb emléke marad, ennyire érzelem dús, nyitott, érdekes csapattal még sosem találkoztam.