Muk Andrea

Az értékelést azzal kezdeném, hogy miért jöttem erre a tanfolyamra.

Két dolog miatt jöttem ide, az egyik, hogy a párkapcsolatomban azt kezdtem érezni, hogy megint beindult egy egyhelyben járkálás, amit szerettem volna tovább lökni. A másik, hogy a veled és a melletted eltöltött idő /családállítás vezető képzés/ számomra egy intenzív önismeretet indított el és ezt szerettem volna tovább vinni.

Megkaptam a tanfolyamtól! Alapvetően újfajta látásmódot a kapcsolataimmal kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy lassan megtanulom a konfliktusokat nem zsigerből, hanem tudatosabban kezelni. Azt gondolom, hogy a legnagyobb eredménye a tudatosság megjelenése és alkalmazása a kapcsolataimban. Saját párkapcsolatomban is újra elindult egy pozitív előre mutató változás. Ha ebből a tanfolyamból csupán ennyit tudok profitálni, már akkor egy hatalmas ajándéknak, ha üzletileg nézem, egy nagyon jövedelmező befektetésnek bizonyult.

Lelkesen írnék kritikát a tanfolyamról, de mivel én a magam részéről hiányérzetet nem tapasztaltam, így csak az elégedettségemnek adhatok hangot!

Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek a párkapcsolatában, de akár bármilyen kapcsolatában, problémája van, vagy csak szeretne némi önismeretre szert tenni, akár a saját konfliktuskezelési képességeiről.

Én hálásan köszönöm, mind a tanultakat, mind az új nézőpontokat, amiket kaptam!