Motivációs tréningMi a motiváció?

A latin movere szóból származik. Jelentése: mozgás, mozgatás.
A motiváció egy kívánt cél és érzelmi állapot elérésére irányul.

A kép előterében két feltartott kezet látunk, tenyérrel felénk nézve, háttérben az éggel, alul fehér felhőkkel, köztük MO felirattal a levegőben.

A könnyebb értelmezhetőség miatt különböztessük meg a motivációt és a motiváltságot. A motiváció eszerint kívülről ható ösztönzés egy cél elérésére, azaz külső motiváció, a motiváltság pedig az egyén belső, legmélyebb érzelmeihez kapcsolódó vágyainak megéléséhez, kiteljesedéséhez vezető hajtóerő, azaz belső motiváció


A motivációs tréning célja:

a résztvevők önismeretének,együttműködésének, kommunikációjának, empátiájának és motivációjának fejlesztése, szokásbeli, személyiségbeli különbözőségekből vagy éppen hasonlóságokból adódó problémák, nehézségek tudatosítása. Tisztázása és a megértésből fakadó felismerések útján való fejlesztése. Továbbá, hatékony probléma megoldási módok megismertetése.


Menete:

– az egyéni motivációs alap feltárása

– a személy motivációs tényezőinek felszínre hozása,

– a motivációs tényezők felhasználási, és fejlesztési lehetőségeinek megmutatása,

– a munka és a személyes életterületekre való kiterjesztése.


Ajánlat kérés cégeknek

Jelentkezés magánszemélyeknek (egyéni vagy csoportos tréningre)


Mert fontos elhinnie minden embernek, hogy vannak számukra is sikert adó tevékenységek!

A pillanatnyi sikertelenségünk, kudarcélményeink ellenére is mindannyian képesek vagyunk kitörni, ha a saját lehetőségeinkhez képest megvalósítható célokat tűzünk maguk elé és a saját belső érzéseink,vágyaink vezérelnek bennünket!
A megvalósított célok pedig öngerjesztő folyamatokhoz vezetnek, hiszen, elérésük révén egyre merészebb célokat tűzünk ki.